BAKAN ÖZER, BAŞKENT ÖĞRETMENEVİNDE DEPREMZEDE ÖĞRETMEN VE AİLELERİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ  
BAKAN ÖZER, BAŞKENT ÖĞRETMENEVİNDE DEPREMZEDE ÖĞRETMEN VE AİLELERİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

BAKAN ÖZER, BAŞKENT ÖĞRETMENEVİNDE DEPREMZEDE ÖĞRETMEN VE AİLELERİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Ankara'ya gelen ve Başkent Öğretmenevinde misafir edilen depremzede öğretmenler ve aileleriyle birlikte orucunu açtı.


İftar öncesi depremzede öğretmenler ve aileleriyle sohbet eden Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, talepleri dinledi, çözüm için ilgililere talimat verdi.

 

Depremin yaşandığı ilk günden itibaren millî eğitim camiasının gerek görevli gerek gönüllü çalışanları ile sahada yer alarak seferber olduğunu belirten Bakan Özer, "Devletimiz bir yandan var gücüyle yaraları sarmaya devam ederken, Millî Eğitim Bakanlığı olarak bizler de depremzede ailelerimize konaklamadan yemeğe birçok hizmeti sunuyoruz. Bu kapsamda şu anda Başkent Öğretmenevimizde 350 depremzede vatandaşımız bulunuyor. Ülkemiz genelindeki öğretmenevlerimiz, uygulama otellerimiz, pansiyon gibi kurumlarımızda ise bugün itibarıyla yaklaşık 60 bin kişiye barınma hizmeti veriyoruz." dedi.

 

Özer, iftar programına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, "Başkent Öğretmenevimizde misafir ettiğimiz depremzedelerimizle iftarda bir araya geldik. Ramazan ayının bereketli ikliminde zor günleri birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla kenetlenerek geride bırakıyoruz." ifadelerini kullandı.

 

İftar programına Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Destek Hizmetleri Genel Müdürü Levent Özil, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Gelen ile Ankara İl Millî Eğitim Müdürü Harun Fatsa da katıldı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.