ARNAVUTLUK CUMHURİYETİ İLE EĞİTİM ALANINDA İŞ BİRLİĞİ ANLAŞMASI  
ARNAVUTLUK CUMHURİYETİ İLE EĞİTİM ALANINDA İŞ BİRLİĞİ ANLAŞMASI

ARNAVUTLUK CUMHURİYETİ İLE EĞİTİM ALANINDA İŞ BİRLİĞİ ANLAŞMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle Türkiye'ye resmî ziyarette bulunan Arnavutluk Cumhuriyeti Başbakanı Edi Rama, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ikili ve heyetler arası görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmeler sonrasında iki ülke arasında yapılan iş birliği anlaşmalarının imza törenine geçildi. Türkiye Cumhuriyeti ile Arnavutluk Cumhuriyeti arasında Eğitim Alanında İşbirliği Anlaşmasını Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Arnavutluk Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Evis Kushi imzaladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle Türkiye'ye resmî ziyarette bulunan Arnavutluk Cumhuriyeti Başbakanı Edi Rama, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ikili ve heyetler arası görüşmeler gerçekleştirdi. 
 
Görüşmelerin ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Arnavutluk Başbakanı Rama,  ülkeler arasındaki iş birliği anlaşmaları ve basın toplantısı için kameralar karşısına geçti.
 
Türkiye Cumhuriyeti ile Arnavutluk Cumhuriyeti arasında Eğitim Alanında İşbirliği Anlaşmasını Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Arnavutluk Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Evis Kushi imzaladı. 
 
İmza töreninin öncesinde Bakanlar ikili ve heyetler arası görüşmelerde bir araya geldi. 
 
Anlaşma ile Arnavutluk'ta ve Ülkemizde Türkçenin ve Arnavutçanın öğretimi, özel eğitimden, eğitim teknolojilerine, burslardan, öğretmen ve akademisyen değişimine kadar eğitimin temel konularında iş birliği konuları düzenlendi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.